Watersportverbond - KNWV

Meedoen aan de Tri Nations Cup Laser SB3? Dat kan!

dinsdag 6 oktober 2009

Van 9 â 11 oktober staat de Tri Nations Cup Laser SB3 gepland in Oostende, België. Inmiddels hebben zich al 30 boten aangemeld uit zes landen. Watersportverbond-sponsor Sailcenter heeft nog één Laser SB3 beschikbaar voor deelname.

Laser SB3 in actie tijdens de Wereldkampioenschappen - foto sailcenter De Royal North Sea Yacht Club in Oostende is uitverkoren om dat deze zo enthousiast is over de Laser SB3. De club heeft een aantal boten aangeschaft, organiseert trainingen en het heeft zelfs de ambitie om het Laser SB3 centrum voor België te worden.

Belangstelling groeit
De belangstelling voor deze onedesign driemans sportboot blijft toenemen. Dit blijkt al uit het groot aantal internationale deelnemers aan de Tri Nations Cup vanuit Engeland, Ierland, België, Duitsland en zelfs Rusland.

Overstappen makkelijk
Zowel in Nederland als in Belgie zijn de nieuwe Laser SB3-zeilers vaak al zeer ervaren zeilers in de andere klassen, zoals de J22 en X35. Overstappen is heel eenvoudig aangezien de Laser SB3 ook voor nieuwe deelnemers die minder zeilervaring de mogelijkheid biedt om snel mee te kunnen komen en goede resultaten kunnen boeken.

Sailcenter - sponsor van het Watersportverbond Meedoen aan de Tri Nations Cup? Maak gebruik van de laatste charterboot van Sailcenter (036-5408895 / www.sailcenter.nl). Meer informatie over de Laser SB3 kun je vinden op www.lasersb3.com