Online vliegtickets met gespreide betaling

09/10/2009 09:58

Does Travel & Cadushi Tours

VliegKLM.nl speelt in op recessie

Bij het online boeken van een vliegticket is de consument voortaan niet meer verplicht om in één keer het volledige bedrag te betalen. Vanaf vrijdag 9 oktober kan er via VliegKLM.nl online een vliegreis met de KLM worden geboekt met de optie 'Gespreid Betalen'. Does Travel & Cadushi Tours beantwoordt hiermee aan de, sinds de recessie veranderde, behoeften van de reiziger.

'Met deze methode slaat de reiziger twee vliegen in een klap: hij profiteert van de lage vliegtarieven die bij het vroeg boeken nog beschikbaar zijn en houdt de kosten dragelijk' aldus Martin Does van Does Travel & Cadushi Tours.

Does heeft gemerkt dat de consument sinds de economische crisis terughoudend is met grotere bestedingen en kwam, als loyale KLM-agent, op dit idee. 'Een gezin met twee kinderen dat tijdens de grote vakantie naar een verre bestemming wenst te reizen, is al gauw enige duizenden euro's kwijt. Niet iedereen kan een dergelijk bedrag al ruim zes maanden van te voren missen. Het gevolg is dat men later boekt tegen een vaak hoger tarief, of zelfs afziet van de reis. Dit is nu niet meer nodig.'

De nieuwe boekingssite biedt uitsluitend KLM vliegtickets. Bij de lancering zullen de 35 populairste KLM-bestemmingen boekbaar zijn, in verloop van tijd het totale aanbod van KLM.

VliegKLM.nl is een idee en activiteit van de reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours. Does Travel & Cadushi Tours is 50 jaar KLM-agent, lid van de ANVR, aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds en is IATA-erkend.





http://www.VliegKLM.nl

http://doescadushi.com