Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam en Vision Solutions sluiten wereldwijde samenwerkingsovereenkomst voor High-Availability en Disaster Recovery

Eerste Indische IT-bedrijf dat wereldwijd samenwerkt met toonaangevende HA/DR-productleverancier

DEN HAAG, 9 oktober 2009 â¤* IT-dienstverlener Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), sluit een wereldwijd samenwerkingsverband met Vision Solutions. Dit is de wereldwijd toonaangevende leverancier van IBM Power High-Availability- (HA), Disaster Recovery- (DR) en Transformation-oplossingen. Deze overeenkomst versterkt het HA/DR-aanbod van Mahindra Satyam nog verder.

A.S. Murthy, Chief Technology Officer van Mahindra Satyam: 'We zijn verheugd dat deze wereldwijd vooraanstaande leverancier van IBM Power HA/DR-oplossingen ons heeft gekozen als partner. Door deze samenwerking kunnen we inspelen op de groeiende vraag naar HA/DR-diensten, nieuwe markten aanboren en onze huidige klanten beter ondersteunen. De HA/DR-oplossingen zorgen ervoor dat bedrijfskritische informatie altijd beveiligd en beschikbaar is. Daarnaast minimaliseren ze de downtime en verhogen de productiviteit.'

'We kijken ernaar uit samen te werken met Mahindra Satyam', zegt Allan Campbell, Vice-President Sales and Channels - APAC van Visiion Solutions. 'Of het nu gaat om de klantenservice van hoge kwaliteit of de uitstekende levering, Mahindra Satyam is op alle fronten een stabiele partner, zelfs in een economisch woelige tijd. We hopen hun expertise te benutten door onze productserie aan te bieden aan hun huidige, omvangrijke klantengroep en toekomstige klanten.'

Vision Solutions hanteert een specifieke investeringsstrategie in India. Op de recente benoeming van Bhavik Dangarwala als Regional Director voor India volgen verdere investeringen in 2010.

David Augustine, Vice-President Infrastructure Services van Mahindra Satyam: 'De samenwerking stelt ons in staat meer HA/DR-opties te bieden voor i5/OS-, Windows- en AIX-besturingssystemen. Dit kan door een portfolio te leveren met Vision MIMIX-, EchoStream- en Replicate1-oplossingen. Dit bewijst dat we ons inzetten om ons infrastructuurdienstenportfolio verder uit te breiden - een potentieel groeigebiied voor Mahindra Satyam. Daarnaast kunnen we met deze diensten meer klantwaarde leveren. We voorzien onze klanten van diensten en oplossingen via ons 24x7 wereldwijde leveringsmodel.'

Vision Solutions en Mahindra Satyam zijn inmiddels gestart met het uitstippelen van een gezamenlijk go-to-market-plan om de HA/DR-markt te betreden.

#

Over Vision Solutions
Vision Solutions, Inc. is de wereldwijd toonaangevende leverancier van High-Availability-, Disaster Recovery- en Systems/Data Management-oplossingen voor IBM Power Systems. Het bedrijf biedt een portfolio met de meest innovatieve en betrouwbare HA-technologieën. Vision Solutions zorgt ervoor dat bedrijfskritische informatie altijd beveiligd en beschikbaar is. De oplossingen van het bedrijf zijn gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Daarbij bieden ze bedrijfscontinuïteit, hogere productiviteit en lagere gebruikskosten, en voldoen ze aan compliancy-regelgeving. Vision Solutions biedt eveneens geavanceerde groeps- en systeembeheeroplossingen ondersteund door IBM i-, Windows- en AIX-besturingssystemen. Als grootste IBM High-Availability Premier Business Partner (NYSE: IBM) heeft Vision Solutions een wereldwijd partnernetwerk tot zijn beschikking om klanten te ondersteunen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Vision Solutions geeft elk kwartaal het e-book 'Business Continuity Today' uit, met daarin huidige issues en best practices. Vision Solutions is eigendom van Thoma Bravo, Inc. en heeft zijn hoofdkantoor in Irvine, Californië (VS), en vestigingen wereldwijd. Voor meer informatie: www.visionsolutions.com.

Over Mahindra Satyam

Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune(TM) 500-organisaties. Meer informatie is beschikbaar op www.satyam.com.