Gemeente Eersel


Asfaltonderhoud in de gemeente Eersel in oktober uitgevoerd

In de week tussen 12 en 16 oktober zal -als de weersomstandigheden het toelaten- op diverse plaatsen binnen de gemeente groot asfaltonderhoud plaatsvinden.

Op de meeste locaties zal er alleen plaatselijk gefreesd en geasfalteerd worden. Het verkeer ondervindt daar slechts enige hinder van. Op de Busvelden, Hoogeloonsedijk, Rietven en Mostheuvel zal een slijtlaag worden aangebracht. De weg is tijdens deze werkzaamheden enkele uren afgesloten maar daarna weer toegankelijk.

Een grotere afsluiting vindt plaats op de Zandoerleseweg. De wegkanten zijn daar in slechte staat en brokkelen af. Er is daarom besloten de weg nu (tijdelijk) te verbreden door er aan weerszijden een stuk asfalt aan te maken. Over enige tijd wordt dan de gehele constructie vervangen. Voor deze werkzaamheden is de Zandoerleseweg tussen 12 en 16 oktober afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van (brom-)fietsers. De omleiding loopt via Veldhoven.

Voor alle werkzaamheden vragen wij u rekening te houden met de werkzaamheden en uw verkeersgedrag hierop aan te passen.

Â

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Flaman van de afdeling Ruimtelijk Beheer, bereikbaar via het centrale telefoonnummer 0497-531300 of via gemeente@eersel.nl .