Gemeente Langedijk


* Uitnodiging onderzoek dienstverlening

Uitnodiging onderzoek dienstverlening

30 sep 2009 -
De gemeente Langedijk werkt aan het verbeteren van de dienstverlening aan burgers en wil graag weten wat de wensen en behoeften van de inwoners zijn. Daarom vraagt de gemeente inwoners om mee te doen aan een onderzoek waarin wordt nagegaan wat burgers belangrijk vinden als het gaat om de dienstverlening aan de gemeentelijke loketten, de telefonische dienstverlening en het afhandelen van brieven en e-mails aan de gemeente.
Inmiddels heeft een aantal bewoners een schriftelijke uitnodiging ontvangen maar u als lezer van deze site wordt ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. U kunt de vragenlijst invullen via www.interviewunit.nl/gemeentelangedijk U kunt tot en met 12 oktober 2009 deelnemen aan het onderzoek.

De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om een kwaliteitshandvest op te stellen. In dat handvest maakt de gemeente heel concreet naar klanten wat zij van de gemeente mogen verwachten als het gaat om contact met de gemeente. Over de uitkomsten van het onderzoek kunt u dit najaar meer lezen in Langedijk Informeert.