Gemeente Bolsward


Nieuws
07-10-09

Verkoop Woningen Hartwerdervaart van start

woningaanbod hartwerdervaart.bmp

Maandag 12 oktober 2009 start de verkoop van de woningen in het nieuw te bouwen woongebied 'Hartwerdervaart Bolsward'. Heeft u belangstelling? Kom dan naar de verkoopinformatieavond op maandagavond 12 oktober in het gebouw "Het Keerpunt" aan de Burgemeester Praamsmalaan 35 in Bolsward. Het begint om 20.00 uur. U bent van harte uitgenodigd!

Op deze avond zijn de gemeente, de woningstichting, de makelaars, de Rabobank en wijzelf aanwezig om u te informeren over dit unieke woningbouwproject. Naast informatie over prijzen en planning is er uitleg over de wijze van inschrijving en het toekennen van opties. Ook zijn dan alle technische verkoopbrochures per woningtype beschikbaar. Het unieke van de woningen is dat ze, met uitzondering van de starterswoning, een EPC (Energie Prestatie Coëfficient) van 0,7 of lager hebben. Dit zegt iets over de energiezuinigheid en hoge duurzaamheid van de woningen. Ook komen de woningen hierdoor in aanmerking voor de klimaathypotheek van de Rabobank. Dit project is het enige woningbouwproject in Nederland waar deze hypotheek nog mogelijk is.

Voor meer informatie (o.a. de soorten woningen en prijzen) kunt u ook terecht op. www.hartwerdervaart.nl

U kunt ook contact opnemen met één van beide makelaarskantoren: Makelaardij Hoekstra te Sneek of Woonaccent Makelaars te Heerenveen.

feed