Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Nieuwe eindverantwoordelijke bij Teleperformance

Maandag 12 Oktober 2009

Norbert van Liemt is door Teleperformance per direct aangesteld als Regional Director Centraal Europa. De 41-jarige Van Liemt stapt daarmee in de voetsporen van voorganger Christian Sajons.

Norbert was al CEO van Teleperformance in de Benelux, maar hij is nu ook verantwoordelijk voor de leiding in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. `Natuurlijk zal ik te maken krijgen met cultuurverschillen binnen de verschillende landen, je kunt mensen van binnenuit niet veranderen. Door goed te plannen en op persoonlijke basis te communiceren willen we de succesmodellen ook naar de andere landen vertalen', aldus Van Liemt.

Progressie
Hij meent dat de groei van het bedrijf te danken is aan de goede interne samenwerking. Van Liemt: `Buiten alle aanwezige vakinhoudelijke kennis hebben wij als team een enorme klik, waardoor wij klanten blijvend kunnen verrassen met passie en inlevingsvermogen.'

In de Benelux telt het facilitaire contactcenter 2100 medewerkers, aangevuld met 2500 personeelsleden in Duitsland, 600 werknemers in Zwitserland en in de Oostenrijkse vestiging van Teleperformance werken 70 mensen.