Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels "Uitbreiding Kampakkers" in Noord-Sleen

De gemeente Coevorden geeft twee kavels uit voor de bouw van twee onder één kap in Noord Sleen. De inschrijving begint vandaag en duurt vijf weken. De twee kavels worden uitgegeven in het uitbreidnggsplan "Uitbreiding Kampakkers" te Noord Sleen. U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 28 oktober 2009, 12.00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan "Uitbreiding Kampakkers" is een informatiemap beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een informatiemap en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de afdeling Publieksservice, Team Bouw en Milieu, tel. 0524-598121 of 598124.

Sociale of economische binding Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Noord Sleen is een sociale of economische binding vereist. De uitgifte criteria voor bouwkavels, zoals de gemeenteraad deze heeft vastgesteld in de vergadering van 9 februari 1999 kunt u vinden op www.coevorden.nl/uitgiftecriteria. Voor uitleg over de uitgiftecriteria kunt u ook bellen met de afdeling Publieksservice, Team Bouw en Milieu, tel. 0524-598121 of 598124.