BDO introduceert compleet administratief bedieningsconcept

12/10/2009 10:40

BDO CampsObers Holding BV

Ondernemers minimaliseren administratieve lasten

BDO introduceert compleet administratief bedieningsconcept

BDO start deze maand met een volledig nieuwe manier van dienstverlening, waarbij het beste is gehaald uit techniek en het persoonlijk contact. Na een intensieve periode van ontwikkeling en testen rolt BDO een innovatief bedieningsconcept uit om de administratieve lasten voor het MKB en de ZZP'er te minimaliseren. Hen wordt de complete administratie uit handen genomen, dankzij BDO Direct.

Concentratie en gemak

Met BDO Direct biedt BDO een passend antwoord op de ontwikkelingen in de MKB markt. Ron van Eijk, lid van Raad van Bestuur van BDO geeft aan: 'Kleinere MKB ondernemers sluiten zich in toenemende mate aan bij (inkoop)collectieven of franchiseformules. Ook zien we in Nederland een toenemend aantal zelfstandige professionals, die behoefte hebben om hun administratie uit te besteden. Om deze doelgroep efficiënt te kunnen bedienen en onze missie voor vrij ondernemen te onderstrepen, lanceren wij BDO Direct.'

Blik vooruit

BDO Direct is een ultramodern accountantskantoor, waar de voordelen van volledige uitbesteding van de administratie en de mogelijkheden van technologie optimaal zijn gecombineerd. Alexander Leppink, directeur BDO Direct, licht toe: 'Ondernemers sturen facturen op of scannen deze in en wij verzorgen de complete administratie, jaarrekening en aangiften.' Omdat wij alle processen die er te automatiseren zijn, ook daadwerkelijk geautomatiseerd hebben, opereren wij heel efficiënt. Via een persoonlijke online omgeving werken wij met onze klanten samen', legt Leppink uit. Klanten hebben altijd en overal inzicht in de financiële positie en krijgen toelichting en advies van een persoonlijk adviseur, zonder dat het hen veel geld en moeite kost. Wij nemen de administratieve zorg uit handen en kijken met de ondernemer vooruit'. BDO Direct is feitelijk vanuit de wens van ondernemers naar een betrouwbare financiële administratie met zo min mogelijk administratieve lasten én extra tijd voor ondernemerschap ontstaan.