Politie Gelderland-Zuid

Tweemaal onder invloed

Nijmegen, 12-10-2009 o In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01.30 uur, is een 19-jarige man uit Nijmegen met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. De man bleek te hebben gedronken. Hij kwam met de schrik vrij.

De man reed over het Keizer Karelplein en wilde de Graafseweg inrijden. Omdat hij te vroeg de bocht instuurde en vervolgens remde, had hij zijn auto niet meer onder controle. Hij kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Zijn auto raakte zwaar beschadigd. Op het bureau blies hij 595 ug/l op het analyseapparaat. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod opgelegd. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Later die nacht, omstreeks 04.30 uur, werd een 46-jarige vrouw betrapt met teveel alcohol op. Op de van Appelterenweg trok zij de aandacht van agenten. De vrouw moest blazen en bleek teveel alcohol op te hebben. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies zij 705 ug/l. De vrouw kreeg een rijverbod van 8 uur en moest haar rijbewijs inleveren. Ook tegen haar werd proces-verbaal opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 12-10-2009 10:53 | © Regio Gelderland-Zuid |