Gemeente Spijkenisse


Fototentoonstelling Fotoclub Spijkenisse in hal stadhuis

12 oktober 2009

Stadhuis - gevel

Fotoclub Spijkenisse houdt van 12 oktober tot 06 november 2009 een expositie in de hal van het stadhuis.

De 50 foto's die getoond worden zijn van verschillende plekken en mensen in Spijkenisse en heeft dan ook als naam Spijkenisse. De foto's kunnen na afloop van de tentoonstelling door de gemeente gebruikt worden als promotie materiaal.

Fotoclub Spijkenisse bestaat in januari een jaar en telt zo'n 55 leden. Ze is lid van de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen en werd bij de jaarlijks landelijke bondswedstrijd in 2009 van de 123 deelnemers twintigste. Het was de eerste keer dat zij meedeed.

De gemeente wilde graag een expositie van de fotoclub in het stadhuis. Zij heeft de fotoclub gevraagd om Spijkenisse in beeld te laten zien. Er hangen onder andere foto's van de brug, het centrum, mensen uit de stad, natuur en van het verkeer op de Oude Maas.

De vereniging heeft als doel een zo hoog mogelijke kwaliteit van foto's te krijgen en om mensen de kennis van fotografie bij te brengen. De club komt een keer in de week bij elkaar in wijkcentrum De Kreek waar uitleg gegeven wordt. Ook organiseren zij workshops en uitstapjes.

Interne links


* Adres en Openingstijden stadhuis