Gemeente Vlaardingen


Feestelijke opening kunstgrasvelden hockeyvereniging Pollux

12 oktober 2009

Op zondag 11 oktober a.s. opende sportwethouder Jan Robberegt de twee kunstgrasvelden bij hockeyvereniging Pollux. Tussen twee wedstrijden door sloeg hij officieel de eerste bal op het kunstgras. De hele middag was er een feestelijk programma voor de kinderen met als afsluiting een T-dansant voor genodigden.

Tijdens de opening benadrukte Robberegt dat goede sportaccommodaties belangrijk zijn voor de sport: Pollux heeft nu een mooie clubaccommodatie en twee grote kunstgrasvelden, en daar komt volgend jaar nog een derde bij. Dan bestaat de hockeyvereniging 70 jaar, dus reden genoeg voor een groot feest. Maar ook voor andere sportverenigingen zet de gemeente zich in.

Opening kunstgrasvelden Pollux
Nadat sportwethouder Jan Robberegt het kunstgrasveld heeft geopend, laat een sporter van Pollux de champagne bruisen. Foto: Roel Dijkstra

Plezier
De gemeente Vlaardingen vindt het belangrijk dat de inwoners van Vlaardingen plezier en voldoening beleven aan het beoefenen van sport. Sport levert een bijdrage aan de gezondheid en sociale verbanden in de stad. Daarom zet de gemeente zich in voor goede sportaccommodaties, stimulering van sporten en verenigingsondersteuning.