Gemeente Drechterland

12-10-2009
Onderzoek dienstverlening Drechterland

Balieonderzoek en burgerpanel

De komende week zult u, als bezoeker in een van beide gemeentehuizen in Drechterland, gevraagd worden uw mening te geven over onze dienstverlening.
Zijn er voldoende voorzieningen in de gemeente Drechterland? Voelt u zich wel eens onveilig? Bent u tevreden over de aanpak om de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk te vergroten? En wat vindt u van de dienstverlening aan de balies of via het internet?

Wij nodigen u persoonlijk uit om deze en andere vragen over uw eigen gemeente te beantwoorden. Dat doen we via een balieonderzoek en een burgerpeiling (vragenlijsten thuis invullen). De komende week zult u, als bezoeker in een van beide gemeentehuizen in Drechterland, gevraagd worden uw mening te geven over onze dienstverlening. In diezelfde periode wordt er een groep Drechterlanders per post uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek via www.drechterland.nl.

De gemeente Drechterland zal haar dienstverlening gaan meten volgens een onderzoek dat veel gemeenten laten uitvoeren. Op Waar staat je gemeente.nl worden de resultaten vergeleken met andere gemeenten. Het onderzoek komt voort uit het gemeentebrede verbetertraject Drechterland@ntwoordt! en zal periodiek worden herhaald.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research, een bureau dat voor meerdere gemeenten in Nederland dergelijke onderzoeken uitvoert. Wij vragen uw medewerking en danken u alvast voor uw tijd.