Politie Brabant Zuid-Oost

Gewapende overval en diefstal portemonnee in Bureau Brabant

Waalre, 12-10-2009 o Het televisieprogramma Bureau Brabant besteedt deze week aandacht aan twee zaken in Waalre: een gewapende overval en de diefstal van een portemonnee.

Overval op tankstation
Een medewerker van een tankstation in Waalre wordt op woensdagavond 12 augustus 2009 om ongeveer 21.50 uur overvallen. Terwijl de man aan het werk is, komen twee overvallers de shop binnen. De medewerker wordt bedreigd met een vuurwapen en één van de overvallers roept dat ze geld moeten hebben. De twee daders kunnen met een geldbedrag de shop verlaten en wegvluchten. De overvallers staan op bewakingsbeelden.

Portemonnee uit tas rolstoel
Een vrouw gaat op woensdag 5 augustus 2009 boodschappen doen in Waalre. Haar tas hangt zij aan de rolstoel bij haar moeder. Twee dieven zien dan kans om de portemonnee uit de tas te stelen. Het slachtoffer merkt bij de kassa pas dat de portemonnee weg is. Maar ook deze daders staan op bewakingsbeelden.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 12 oktober 2009 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 13 oktober om 17.00 uur.