Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 12-10-2009

Bijrijder niet eens met bekeuring en beledigt agenten

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteravond op de Bredaseweg in
Oosterhout een 58-jarige man uit Teteringen aangehouden voor
belediging. Agenten waren gisteravond bezig met een verkeerscontrole en controleerden een personenauto met daarin de 58-jarige bijrijder. De bijrijder was het niet eens met het feit dat de bestuurster, zijn vrouw, een bekeuring kreeg voor het negeren van een gesloten
verklaring. Hij liet dit merken door de agenten te beledigen. Een waarschuwing weerhield hem niet de politie uit te schelden. Tijdens de aanhouding pleegde hij verzet. Het lukte de agenten hem in de boeien te slaan en over te brengen naar het bureau.

Politie onderzoekt woninginbraken in Oosterhout

OOSTERHOUT - Twee woningen in de Verdistraat werden gisteren het doelwit van inbraak. De politie is een onderzoek gestart en heeft naast een buurtonderzoek van de bewoners van één van de woningen een aangifte opgenomen. Agenten troffen aan de achterzijde van het pand een opengebroken bovenlicht aan. Vanuit de woonkamer werden diverse goederen weggenomen waaronder een laptop. Ook de slaapkamers zijn doorzocht.

GIESSEN - De politie onderzoekt een inbraak in een bedrijf die gisteren tussen 13.15 uur en 23.00 uur plaats gevonden heeft in de Expeditiestraat. Het lukte de dader(s) om via een raam op de eerste verdieping het pand binnen te komen. Zowel de boven als de
benedenverdieping werd doorzocht. Onbekend is of er goederen
weggenomen zijn.

Audi buit bij woninginbraak

HANK - Bij een woninginbraak vanmorgen tussen 01.00 uur en 05.30 uur is onder andere een zwarte Audi A Quattro voorzien van het kenteken 20-SL-TF buit gemaakt. Via de achterzijde van de woning aan de Jachtstraat werd door middel van gaatjes boren de achterdeur geopend. Uit de woning werden onder andere de autosleutels van de Audi die op de oprit geparkeerd stond weggenomen. De politie is gestart met een buurtonderzoek en heeft een aangifte opgenomen. Tijdens de inbraak was de bewoner thuis.

Dronken automobilist parkeert tegen geparkeerde auto

RAAMSDONKSVEER - De politie heeft gistermiddag in de Theo van
Delftstraat een 55-jarige automobilist uit Raamsdonksveer aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten plaats ongeval. Een getuige zag dat de man die als bestuurder in een auto reed tegen een geparkeerde auto botste. Na de aanrijding liep de verdachte weg zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie stelde een onderzoek in en trof de verdachte aan. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 735 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 12-10-2009 15:54 | © Regio Midden en West Brabant |