Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 12-10-2009

Politie onderzoekt poging verkrachting Roosendaalse vrouw

ROOSENDAAL: De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van een poging tot verkrachting, die de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.00 uur, heeft plaats gevonden op het fietspad gelegen tussen de Willem Dreesweg en de Vijfhuizenberg.

Een Roosendaalse vrouw werd daar door een nog onbekende man belaagd en geslagen. Het slachtoffer wist op een gegeven moment te ontkomen. De dader, die de intentie had om een zedenmisdrijf te plegen, is op de vlucht geslagen. Het slachtoffer werd door een toevallig passerende getuige geholpen en de hulpdiensten werden in kennis gesteld. Het slachtoffer is voor haar verwondingen in het ziekenhuis behandeld. De politie is op zoek naar getuigen, zij kunnen bellen met 0900-8844 of met misdaad anoniem: 0800-7000

Dronken vrouw rijdt met auto achtertuin in

BERGEN OP ZOOM: Zondagavond is een 39-jarige vrouw uit Bergen op Zoom op de Florastraat de macht over het stuur verloren. De automobiliste raakte in een slip. Ze kwam met haar auto in de achtertuin van een woning aan de Anjerstraat tot stilstand. De bestuurster bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De auto moest uit de tuin getakeld worden door een bergingsbedrijf. De bestuurster blies 670 ugl en moest vanwege dit hoge percentage haar rijbewijs inleveren. Ze had naar eigen zeggen een Duveltje en vijf glazen Rosé te hebben gedronken.

Steenbergenaar zonder rijbewijs is auto kwijt

KRUISLAND: De politie heeft vanmorgen op de Eerste Boutweg een 52-jarige man uit Steenbergen betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Zijn auto werd in beslag genomen.

Tijdens de controle bleek dat het rijbewijs van de bestuurder in 2004 ongeldig was verklaard. Hij is daarop aangehouden. Aan het bureau gaf de man toe dat hij zonder geldig rijbewijs reed. Hij vertelde dat hij zijn rijbewijs was kwijt geraakt omdat hij enkele keren was betrapt op het rijden onder invloed. De auto waarin de man reed, is in beslag genomen. Hij krijgt een proces-verbaal.

Psychose na GHB gebruik

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagmiddag omstreeks 16.15 uur na een melding op de Boulevard een 28-jarige man aangetroffen die een psychose had. De man zat in een auto van een kennis. Zijn moeder zat buiten naast hem. Hij had kennelijk GHB gebruikt. De agenten lieten daarom de GGD ter plaatse komen. Het slachtoffer was erg schrikachtig en wilde zijn moeder niet loslaten. Uiteindelijk slaagden de agenten erin de man onder dwang uit de auto te halen. In overleg met de GGD werd besloten de man naar het bureau te brengen. De crisisdienst van de GGZ heeft de man aan het bureau beoordeeld. Er was geen volgens de psychiater geen aanleiding om de man op te nemen. Wel zal vandaag contact opgenomen met de instelling die de 28-jarige man begeleidt. Rond 20.00 uur was de man weer zodanig gekalmeerd dat hij het bureau kon verlaten.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 12-10-2009 17:31 | © Regio Midden en West Brabant |