Tweakers.net lanceert nieuwe Pricewatch

12/10/2009 16:59

VNU Media

Tweakers.net lanceert op maandag 12 oktober een nieuwe versie van de Pricewatch, Nederland's grootste online prijsvergelijker op het gebied van computers, it-componenten en elektronica. Met ingrijpende verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, uiterlijk en navigatie biedt de Pricewatch haar bezoekers een vernieuwde vergelijkingssite en opent het hiermee de deuren voor een breder publiek.

De vernieuwingen van de Pricewatch bevinden zich vooral in het uiterlijk, maar ook onder de motorkap zijn verbeteringen doorgevoerd. Met het nieuwe uiterlijk en de krachtige zoekfunctie kunnen gebruikers voortaan sneller vinden wat zij zoeken. De nieuwe gebruiksvriendelijke filters stelt bezoekers in staat om snel en makkelijk het juiste product voor de beste prijs te vinden.

Key features

Gebruikers van de Pricewatch worden bij hun aankoopproces bijgestaan door de collectieve kennis van de Tweakers.net community. Bovendien kunnen gebruikers leunen op de ervaring van de grootste internetredactie van Nederland voor het laatste nieuws en productreviews.

De belangrijkste nieuwe features van de Pricewatch:


- Overzichtelijke voorpagina


- Sterk verbeterde zoekfunctie


- Sorteren op zelf gekozen specificaties


- Krachtige en gebruiksvriendelijke zoekfilters


- Vergelijkfunctie voor producten


- Aantrekkelijke productpagina's

Verbeterde features, behoud van karakter

"De doelstelling deze vernieuwing is de Pricewatch te moderniseren zodat het beter aansluit bij het veranderende productaanbod en te zorgen dat producten snel vindbaar zijn en blijven", aldus Jaap Stricker, Manager Prijsvergelijk bij Tweakers.net. "Belangrijk hierbij is het behouden van het karakter van de Pricewatch en zijn oorspronkelijke - en nog steeds zeer belangrijke - traditionele bezoeker; de tweaker. We hebben gekeken naar alle belangrijke onderdelen voor de bezoeker en hoe deze gebruikt worden. Op basis hiervan hebben we geprobeerd pagina's te ontwerpen zoals onze gebruiker ze het liefst zou zien. Hoewel het karakter van de Pricewatch zoveel mogelijk behouden is gebleven sluit het uiterlijk beter aan bij de manier waarop de Pricewatch gebruikt wordt".

Tweakers.net

De Pricewatch van Tweakers.net is met ruim een half miljoen unieke bezoekers per maand de grootste ict-prijsvergelijker van Nederland. De Pricewatch bevat zo'n 300.000 actuele productprijzen en een evengroot aantal combinatieprijzen van telefoons en abonnementen. Daarnaast kunnen gebruikers zoeken in 450.000 ongesorteerde prijzen.





http://tweakers.net/pricewatch