Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
juli 2009

Beregroot evenement met Nederlandse topartiesten in Ahoy! Verwachtingen zijn hoog gespannen omtrent net gestarte kaartverkoop

De Beren eetcafés bestaan 25 jaar. Een naam als De Beren vraagt natuurlijk om een beregroot feest. De Beren eetcafés presenteren hét gezelligste feest van dit jaar op 12 oktober in Ahoy Rotterdam. Speciaal voor De Beren maken Nederlandse topartiesten als René Froger, Jeroen van der Boom, Nick&Simon, Gordon, Lee Towers, Rob de Nijs en Replay hun opwachting. Hans Klok verzorgt een magische openingsact. Nergens in Nederland vind je zoveel top-entertainers bij elkaar als bij: De Beren eetcafés Live in Ahoy.

Op maandag 12 oktober worden er 10.000 gasten verwacht. Ook is het voltallige personeel van De Beren eetcafés uitgenodigd. Maar.De Beren eetcafés willen heel Nederland laten kennismaken met hun gezellige concept, waar eten altijd een feestje is. Op dinsdag 7 juli start de voorverkoop voor dit eenmalige evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van de Beren eetcafés en via www.ticketpoint.nl. Het wordt één groot feest. Gezelligheid voor jong en oud, net als eten bij één van de Beren eetcafés.

In 1984 opende eetcafé Bruintje Beer aan de Noordsingel in Rotterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment onderscheidde Bruintje Beer zich van andere horecagelegenheden in de stad. Heerlijke vlees- en visgerechten, bereid op de gril, royale porties en vriendelijk geprijsd, maar bovenal een gezellige entourage waar iedereen welkom en de sfeer ongedwongen is. Nu 25 jaar later is de Berenfamilie fors gegroeid en bestaat ze inmiddels uit 19 eetcafés en 12 Bezorgberen met vestigingen in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland.

Overige informatie

Datum maandag 12 oktober 2009
Tijd 20.30 uur
Locatie Sportpaleis Ahoy Rotterdam
Verwacht aantal personen 10.000
Sponsoren Heineken en Vrumona
Prijzen E25,- E35,- E45,- en vip- arrangement E 125,- incl. parkeerkaart, eten en drinken voorafgaand in de Conference Room, 2 consumptiemunten voor tijdens het feest. Internet www.beren.nl



Ingezonden persbericht