Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

TMC schorst 2 leden Raad van Bestuur

Eindhoven, 12 oktober 2009

De Raad van Commissarissen van TMC Group N.V. heeft per direct 2 leden van de Raad van Bestuur geschorst. Het betreft de heer R. Roosen, operationeel directeur en de heer L. Jeuken, commercieel directeur.

In de afgelopen periode is een principieel verschil van inzicht ontstaan over het te voeren beleid en de strategie van de onderneming. Pogingen om tot een constructieve oplossing te komen, hebben tot nu toe niets opgeleverd. Inmiddels is een onherstelbare vertrouwensbreuk geconstateerd. Derhalve heeft de Raad van Commissarissen geen andere mogelijkheid gezien dan de beide heren te schorsen. Tevens is besloten om tijdens de aandeelhoudersvergadering van TMC Group N.V. voor te stellen tot ontslag van beide bestuurders over te gaan.

De verantwoordelijkheden worden overgenomen door de heren Thijs Manders, algemeen directeur en Rogier van Beek, financieel directeur. Een aantal commerciële en operationele taken worden voor zover noodzakelijk gedelegeerd aan de respectievelijke directeuren van de werkmaatschappijen, welke deel uit gaan maken van de nieuwe groepsraad van TMC Group. Daarmee is de voortgang van betreffende activiteiten voor de toekomst gewaarborgd.


---



Ingezonden persbericht