Ingezonden persbericht


Persbericht

UC4 Workload Automation Suite 8.0 gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver

~ UC4 Workload Automation Suite verbetert beheer en controle van SAP batch-processen ~

12 oktober 2009 - UC4 Software, aanbieder van intelligent service automation- en IT procesoptimalisatie-oplossingen, maakt bekend dat UC4 Workload Automation Suite 8.0 een SAP-certificering heeft behaald voor de integratie met het SAP NetWeaver® technologie-platform. Het SAP® Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft UC4 Workload Automation Suite 8.0 gecertificeerd volgens het externe batch processing (BC-XBP 7.0) interface scenario. Het geïntegreerde beheer en de controle van de ABAP(TM)-applicatie-server, onderdeel van SAP NetWeaver, zorgt er in combinatie met andere IT-processen voor dat klanten profiteren van een hogere productie en lagere kosten.

"UC4 stelt zichzelf ten doel om de hoogst mogelijke vorm van service aan zijn klanten te verlenen. Met de SAP-certificering en integratie laat UC4 zien te beschikken over veel kennis en kunde op het gebied van SAP-oplossingen," aldus Timo Klemm, director of strategic alliances bij UC4 Software. "Met de certificering heeft UC4 Workload Automation Suite 8.0 zich bewezen op het gebied van integratie met SAP-oplossingen. Deze ontwikkeling toont de toegevoegde waarde die UC4 levert aan het SAP-ecosysteem."

Door de certificering en integratie met de laatste versie van de XBP-interface, halen klanten voordeel uit het verbeterde beheer en de verbeterde controle van hun SAP batch-processen. De nieuwe functionaliteit omvat complex job interception gebaseerd op profieldefinities, toegang tot ABAP application return codes en verbeterd spool en variant management. Gebruikers zijn met de UC4 Workload Automation Suite nu ook in staat om nieuwe rapporten te bekijken en statistieken weer te geven.

Sinds het optekenen van de eerste klant die SAP-oplossingen gebruikt in 1996, heeft UC4 Software een klantenbestand van meer dan 500 SAP-ondernemingen opgebouwd. Zij heeft uitgebreide ervaring met het ondersteunen van klanten bij het automatiseren van de uitvoer van hun bedrijfskritische IT-processen. UC4 Workload Automation Suite biedt scheduling en management van SAP batch-verwerking. Overige SAP-gecertificeerde oplossingen van UC4 zijn: UC4:global 6.0, welke is gecertificeerd rondom de integratie met SAP NetWeaver en UC4.Executor for J2EE/JMX 5.00A, welke ook gecertificeerd is rondom de integratie met SAP NetWeaver. Kijk voor meer informatie op http://www.uc4.com.nl

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over UC4 Software
UC4 Software is aanbieder van intelligent service automation-oplossingen die organisaties in staat stellen IT service delivery en business demand met elkaar te koppelen. Het combineren van real-time intelligence met just-in-time uitvoering, zorgt ervoor dat klanten hun processen die on-premises, gevirtualiseerde en cloud computing-platforms doorkruisen, tegen lage risico's en lage kosten kunnen automatiseren. Meer dan 1600 organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 bij het automatiseren van hun missie-kritische IT-systemen die hun bedrijfsactiviteiten ondersteunen. Voor meer informatie kijk op: http://www.uc4.com/nl

###

SAP, SAP NetWeaver, ABAP and all SAP logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies.



Ingezonden persbericht