Tussencollectie schoenen en laarzen van Via Vai vanaf november 2009


Met korte sleehaklaarsjes en sleehakpumps om zo de lente in te lopen

KAATSHEUVEL, 20091012 -- Hoewel de winter nog moet beginnen, brengt Via Vai een tussencollectie schoenen en laarzen waarmee winteroutfits nu al een geheel nieuwe look krijgen. Via Vai zet de successtory van de lange suède sleehaklaars voort in de kleuren cognac, roest en olijfgroen. Met gemak nu al te dragen en dadelijk zo de lente mee in te stappen. Daarnaast vanaf november 2009: lange sleehaklaarzen, korte sleehaklaarsjes en schoenen met sleehakken. De sleehakschoenen zijn verkrijgbaar in 3 variaties; als instappump met kruisdetail en stitching op de voorkant, als gladde en basic instappump en als enkelbandpump.

Naast de actuele Via Vai winterkleuren zijn alle modellen verkrijgbaar in nieuw en fris wit, opvallend paars en fashionable indigo. Perfect passend bij wintermode 2009/2010 en straks exact aansluitend bij lentemode 2010. Bij een skinny jeans, strakke (glimmende) legging, onder een harembroek of juist als opvallend contrast onder een strak rokje!
De crêpe sleehak is vrouwelijk en elegant met een vlot en stoer kantje. Heerlijk om eens wat anders te dragen dan de vertrouwde basic lange laars of de comfortabele ballerina. Draait fashion niet voor een groot deel om afwisseling en het vinden van telkens nieuwe combinaties?! Varieer daarom voor een vernieuwde modische look met de nieuwe korte sleehaklaarsjes en sleehakschoenen van Via Via. En vergeet niet dat de sleehak - of het nu om laarzen of schoenen gaat - "het fashionable en op-en-top vrouwelijk lopen op hoogte" voor iedereen bereikbaar maakt.

Over Via Vai: Via Vai 14 jaar, heeft in Nederland ca. 500 verkooppunten en wordt daarnaast verkocht in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, België en IJsland. Via Vai is een merk van RUPESCO shoe design Kaatsheuvel. Meer informatie: www.viavai.nl





Ingezonden persbericht