Met kortingshops.nl meer korting voor de consument


VENLO, 20091012 -- Om het winkelen via internet nog interessanter te maken is nu de website kortingshops.nl online. Via kortingshops.nl is het voor de consument mogelijk om met korting aankopen te doen bij verschillende webwinkels. Kortingshops.nl behartigt hierbij de belangen van de consument.

Kortingshops.nl heeft reeds een 300 tal gerenommeerde webwinkels in het bestand waar men met korting kan winkelen. Hier komen elke dag verschillende webwinkels bij. Per aankoop krijgt de consument een voorafgestelde korting, indien via kortingshops.nl wordt gewinkeld. De enige voorwaarden zijn dat de consument ingelogd is en de aankoop compleet is afgerond via kortingshops.nl.

Hoe werkt Kortingshops.nl
De werking van kortingshops.nl is simpel. Nadat de consument ingelogd is en is gaan winkelen bij een van onze webwinkeliers, rond hij of zij de aankoop af. Zodra de aankoop goedgekeurd is, krijgt de klant hier een vooraf bepaalde korting overheen. Deze korting wordt op het account van de klant bijgeschreven. Vanaf het moment dat de consument voor minimaal 10 euro aan korting heeft verdiend, wordt de korting op zijn of haar bank- of gironummer overgemaakt.

Extra korting
Het unieke van kortingshops.nl is dat er ook met kortingcodes wordt gewerkt. Met deze kortingscodes kan de consument bij het afronden van de aankoop nog eens extra korting krijgen bij de desbetreffende webwinkel.
Tijdens de huidige kredietcrisis, maar zeker ook erna, wordt de consument dus beloond met korting op korting.

Bezoek www.kortingshops.nl