AWB introduceert vijf duurzame totaaloplossingen


HELMOND, 20091012 -- AWB uit Helmond brengt vijf duurzame EnergiePrestatieBundels op de markt die gelden als totaaloplossingen voor projectmatige bouw. De bundels zijn het antwoord van AWB op de EPC- en CO2-verlagende maatregelen. De combinaties van duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld warmtepompen, WTW-units en zonneboilersystemen, met ondersteuning van Technisch Project Advies en Services zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De vijf EnergiePrestatieBundels zijn combinaties die het meest gangbaar zijn in de markt en waarmee verschillende gradaties in EPC en CO2-verlaging bereikt worden. Voor ieder nieuwbouw- en/of renovatievraagstuk biedt AWB een krachtige totaaloplossing. De installatie kan op maat worden gemaakt met keuze uit ruimteverwarming, tapwaterbereiding, balansventilatie met Warmte-Terug-Winning en koeling op maat.

Inbegrepen diensten
Binnen de EnergiePrestatieBundels biedt AWB in combinatie met Technisch Project Advies (TPA) een totaalplan als ook begeleiding en training bij elk project. Eerste Inbedrijfstelling (EIB) zorgt vervolgens voor de afstelling tussen de verschillende onderdelen. De HelioSet CollectorService biedt de installateur collectorlegservice volgens de Arbo-richtlijnen. De MagnaGeo warmtepomp op zijn beurt wordt aangeboden met een bronboring. De vijf EnergiePrestatieBundels zijn beschikbaar tot eind januari 2010. Kijk voor meer informatie op www.energieprestatiebundels.nl.

AWB
AWB bestaat dit jaar 75 jaar en is actief op het gebied van ruimteverwarming, tapwaterbereiding, ventilatie en koeling. AWB heeft een totaalpakket aan duurzame producten en diensten ontwikkeld met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo levert AWB een breed assortiment HR-ketels, (zonne)boilers, warmtepompen, Warmte-Terug-Win-units, VR-ketels en mini-WKK. En biedt AWB diensten als Technisch Project Advies, eerste ingebruikname en Service. Als totaalaanbieder heeft AWB hiermee aandacht voor de toekomst.


AWB





Ingezonden persbericht