Gemeente Harderwijk


Walstein afgesloten

04/10/2009

Walstein is langdurig afgesloten omdat de straat definitief verhard wordt. Het betreft de keerlus ter hoogte van de Vondellaan/ Geitenkamp tot aan het kruispunt Krommekamp/ Kuulekamp. In de periode vanaf 12 oktober tot eind 2009 is er geen doorgaand verkeer mogelijk van de Krommekamp richting de Vondellaan en omgekeerd.

De werkzaamheden zijn onderdeel van het woonrijp maken van Walstein 2A. Volgens planning zijn alle nieuwe wegen en fiets- voetpaden in Walstein 2A aan het eind van het jaar voorzien van de definitieve verhardingen. Alleen waar nog woningen in aanbouw zijn of nog gebouwd worden, gaat het straatwerk in een later stadium in uitvoering. Gelijktijdig met het straatwerk worden ook de openbare verlichting en de verkeers- en straatnaamborden aangebracht.

De werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van begraafplaats De Elzenhof. Het doorgaande verkeer Krommekamp-Walstein-Vondellaan en het verkeer naar de begraafplaats wordt omgeleid. In deze periode worden ook de buslijnen 1 en 2 omgeleid. De busmaatschappij zal de passagiers informeren op de bushaltes.


____________________