Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Nijmegen, 7 oktober 2009.

Gamers melden zich aan voor GameVillage Gamequiz 2009

Sinds afgelopen maandag kunnen gameliefhebbers uit Nederland en België zich opgeven voor de GameVillage Gamequiz 2009. Tijdens deze afvalrace wordt de gamekennis getest van de deelnemende gamers. Inmiddels zijn al tientallen aanmeldingen binnen. Het kan nog wel even duren voor bekend wordt wie zich uiteindelijk Gamekenner 2009 mag noemen.

Vanaf aanstaande maandag 12 oktober stelt de redactie van GameVillage iedere dag een gamevraag die de deelnemers voor 10.00 uur de volgende dag moeten beantwoorden. Degenen die de vraag goed beantwoorden gaan door naar de volgende ronde, tot er één gelukkige winnaar overblijft. Deze wint, naast de roemrijke titel Gamekenner 2009, twee games ter waarde van 100 euro.

"Ik denk dat het wel eens een slopende strijd kan worden," aldus Bob, sitemanager van GameVillage. "We hebben nu al super veel aanmeldingen binnen! Niet alleen de gamekennis wordt getest, we zullen ook zien wie de langste adem heeft. Je moet echt een doorgewinterde gamer zijn, wil je kans maken!"

Aanmelden voor de quiz is mogelijk tot maandag 12 oktober via de website www.gamevillage.nl/quiz.

Over GameVillage
GameVillage is een online forum over alles wat met games te maken heeft voor een breed publiek. Zo is er een community voor Playstation, Xbox en PC, waarop leden kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen over alle gamingonderwerpen. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er anderen met dezelfde interesses. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussiëren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,