Ingezonden persbericht


Grant Thornton benoemt partner restructuring & performance improvement

Alphen aan den Rijn/Amsterdam, 12 oktober 2009

Accountancy- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft per 11 augustus Matthieu Tak (39) benoemd tot partner. Tak versterkt de gelederen van Grant Thornton Specialist Advisory Services B.V. op vestiging Amsterdam op het gebied van restructuring & performance improvement. Door deze benoeming heeft Grant Thornton nu in totaal 53 partners.

"Als teamleider restructuring & performance improvement houd ik mij samen met mijn team bezig met financiële en operationele reorganisaties, herstructureringen en business reviews, zowel voor ondernemingen als voor kredietverstrekkers en investeerders," aldus Tak.

Bancaire achtergrond

Tak heeft meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van finance, internationaal cash management, M&A en herstructureringen in diverse senior bancaire en adviserende functies. Hij heeft zijn expertise opgedaan als adviseur en manager voor uiteenlopende cliënten, van beursgenoteerde multinationals tot familiebedrijven, in sectoren als voedingsmiddelen, automotive, dranken, informatietechnologie, productie en bouw in Europa en het Midden-Oosten. Voor zijn overstap naar Grant Thornton was Tak senior director bij het mondiale bureau voor crisismanagement Alvarez & Marsal in Londen. Tak startte zijn carrière als bankier bij Rabobank International en vervolgens bij Lloyds TSB waar hij onder meer de Business Support Unit for International Banking in Europa en het Midden-Oosten leidde.


- EINDE PERSBERICHT -