Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 12 oktober 2009

Red magazine bestaat 5 jaar!
En pakt groots uit...

Op 13 oktober a.s. ligt het jubileumnummer van Red in de winkel. In het nieuwe nummer viert Red uitgebreid haar verjaardag. Er is voor 100.000 euro aan luxe cadeaus te geef: de exclusieve rode jurken van Iceberg en Escada die de covers sieren, prachtige high heels van Christian Louboutin, en 1017 andere prijzen.
Jubileumacties
Lezeressen maken via de website Red.nl kans op verschillende cadeaus, van wasmachines tot horloges en van leren jasjes tot hotelovernachtingen. Als hoofdprijs worden er negen rode designdresses verloot, inclusief de jurken van de covers. Daarnaast maak je kans op 500 euro shopping money om Christian Louboutins uit te zoeken en geeft Red 525 luxe beautyproducten weg. Verder in het nummer
Naast alle jubileumacties komen ook de vaste rubrieken van Red terug. Hanneke Groenteman zit op de divan, voormalig hoofdredacteur José Rozenbroek doet uit de doeken hoe haar werkdag er tegenwoordig uitziet en Carin Prins vertelt hoe je - heel toepasselijk - een goede bedrijfsborrel organiseert. Redacteur Maaike Beekers interviewde Daan Schuurmans, de redactie testte vijf gevaarlijke fashiontrends en Red geeft acht argumenten vóór internetdaten. De laatste catwalktrends vertaalde chef mode Astrid Schilders naar draagbare variaties voor op de werkvloer, en ook hands on stijl- en beautyadvies ontbreekt niet. Red
For the best things in life, dat is Red. Mode van de catwalk vertaald naar een draagbare variant voor de stoere zakenvrouw. Beauty voor de drukbezette moeder die zich niets van een paar rimpels aantrekt, maar ze toch liever niet ziet. Reistips voor de vrouw die met haar teerbeminde graag een fles champagne ontkurkt op een terras in Portofino, maar een halfjaar later net zo lief met rugzak en vriendinnen de Zuid-Amerikaanse pampa's bedwingt. Red is ook: interviews met de crème de la crème van de mediawereld, sterke vrouwen en inspirerende smaakmakers. Tips voor managers die een goede relatie willen met hun personeel zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Verhalen van de beste schrijvers, herkenbare columns en reportages vol praktische adviezen. En natuurlijk relaties, het gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken.
Red is hoge hakken en noeste arbeid. Het moederschap en die loodzware baan. Kortom: net zo veelzijdig als de moderne vrouw van nu, maar wel altijd met een vleugje glamour. Red is deze maand maar 2,99 euro!