Gemeente Eersel


Burgemeester Anja Thijs-Rademakers bezoekt de dorpen van gemeente Eersel

Vorige week heeft de burgemeester Duizel en Wintelre bezocht en maandag is ze in Knegsel geweest. Voor vanavond staat Vessem op het programma en morgen volgt Steensel. Hieronder volgt een kort programma van deze twee bezoeken. De burgemeester en de organiserende stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

Op woensdagavond 14 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers Vessem.

Om 19.00 uur is de ontvangst bij Groenendaal, waarna aansluitend een bezoek aan de Lambertuskerk op het programma staat. Om 20.00 uur wordt het programma vervolgd in Dân Boogerd waar iedereen welkom is en de burgemeester vanaf 20.15 uur in gesprek gaat met bewoners. Naast communicatie en dienstverlening door de gemeente wordt gesproken over het verenigingsleven en het belang van het gemeenschapshuis. Ook dorpontwikkelingsplan Vessem komt aan de orde. Een informele borrel vormt de afsluiting van de avond. Het bezoek wordt georganiseerd door dorpsraad Vessem.

Â

Op donderdag 15 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers tenslotte Steensel

Dit bezoek start om 19.15 uur in de Höllekes waar vanaf de burgemeester vanaf 19.30 uur in gesprek zal gaan met bewoners over verschillende themaâs zoals communicatie en dienstverlening door de gemeente, over motorcrossen en handhaving. Na afloop is er een informele borrel. Het bezoek wordt georganiseerd door dorpsraad Steensel.