Hewlett-Packard

2009-10-13

AMSTELVEEN, 13 oktober 2009 - HP introduceert de HP Pavilion Elite High Performance Edition (HPE) PC, ontworpen met het oog op power-intensieve gaming. De HPE levert de nieuwste technologieën in een strak design tegen een betaalbare prijs.

De HPE bevat de meest recente Intel processor, de Intel Core(TM) i7 processor, een NVIDIA GTX 260 special edition grafische kaart - tot januari 2010 exclusief bij HP-, tot maximaal 6 GB DDR3 memory en een 2TB vaste schijf en zorgt voor de robuuste oplossing waar een gamer om vraagt.

Alles aan de HPE draait om kracht en prestaties. De hippe micro tower form factor, het state-of-the-art design met een merlot rood chassis en grill aan de voorkant, geïnspireerd op racewagens, maar ook de glanzend zwarte laklaag met zilveren en chromen accenten.

De HPE is ontworpen om gezien te worden, niet om gehoord te worden. HP Extra Quiet technologie met geoptimaliseerde interne ventilatie zorgt ervoor dat de HPE koel blijft, maar ook stil genoeg om overal in huis geplaatst te worden.

Dankzij de extra's, zoals DVD RW, ingebouwde draadloze mogelijkheden, een TV-tuner, een Blu-ray speler (bij een van de modellen) en MediaSmart software 3.0, verrijkt de HPE de gaming experience. Een pocket media drive bay maakt upgraden en uitbreiden op eenvoudige wijze mogelijk.

Om de game-ervaring te vervolmaken heeft HP een laser gaming muis ontworpen met een ultra hoge resolutie, een laser engine sensor, minimale frictie en exacte en snelle tracking en vijf niveaus in gevoeligheid.

In combinatie met de HP 2509m 25-inch full HD monitor, krijgen gamers de beschikking over een schermresolutie van 1920 x 1080p, HP BrightView technologie, een respons tijd van 3ms grijs-tot-grijs, dieper zwart, helderder wit en een subtieler kleurenpalet met een 60.000:1 dynamisch contrast ratio.

Prijs en beschikbaarheid: de HPE is beschikbaar vanaf oktober 2009 voor een adviesprijs vanaf EUR1.199,- inclusief BTW(1).

(1)Aanbevolen adviesprijs afhankelijk van land en product specificaties.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.

Insert content
Enable JavaScript om Social Tagging links te zien

Privacyverklaring | Het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden

© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P.