Marktplaats voor zakelijke dienstverlening stunt met bijzondere actie


250 euro voor elke uitbestede opdracht

AMSTERDAM, 20091013 -- Rizzo!Rizzo! biedt ondernemers 250 euro voor elke opdracht die ze uitbesteden via deze online marktplaats voor zakelijke dienstverlening. De kans dat dit lukt is aanzienlijk, omdat al een groot aantal dienstverleners zich heeft ingeschreven. Door deze actie, die loopt tot en met 31 oktober 2009, is de site nu extra interessant voor ondernemers die werk willen uitbesteden.

Het is in Nederland vrij bijzonder dat bedrijven door een website financieel worden gestimuleerd om opdrachten te plaatsen. Toch denkt eigenaar/directeur Anthony Carter van Rizzo!Rizzo! dat het initiatief zijn vruchten zal afwerpen. "Opdrachtgevers en dienstverleners willen elkaar op een eenvoudige manier kunnen vinden en dat kan op Rizzo!Rizzo!", zegt hij. "Omdat we een hoogwaardige dienst leveren, hebben we er bovendien alle vertrouwen in dat ondernemers ook na afloop van de actie hun weg naar de site vinden."

Uniek

Rizzo!Rizzo! ging in de zomervakantie van start en trok ondanks de crisis en de vakantieperiode veel aandacht. Zo'n 200 zakelijke dienstverleners schreven zich al in op de website, die volgens Carter uniek is in Nederland. "Er zijn wel marktplaatsen voor freelancers, maar die richten zich ook op particulieren en worden vaak gebruikt door intermediairs die een deel van de opdrachtwaarde voor zich opeisen", legt hij uit. "Rizzo!Rizzo! voldoet als enige online marktplaats aan alle eisen van de moderne zakelijke dienstverlener. We zijn een professionele site die zich uitsluitend op bedrijven richt en waar dienstverleners rechtstreeks zaken kunnen doen met de opdrachtgevers."

Eenvoudig werk uitbesteden

Op Rizzo!Rizzo! kan elke ondernemer gratis en op een gebruiksvriendelijke manier werk uitbesteden. De opdrachtgever beschrijft de werkzaamheden, bepaalt het maximumtarief en plaatst vervolgens de opdracht. Geïnteresseerde dienstverleners kunnen direct een bod uitbrengen, waarna de ondernemer de meest geschikte dienstverlener voor de opdracht kiest.

Dienstverleners schrijven zich eenmalig in tegen een maandelijks tarief, waarbij de eerste 30 dagen als gratis proefperiode gelden. Ze kunnen hun kwaliteiten aantonen door referenties te vermelden. Bovendien bevat de site een puntensysteem, waarmee opdrachtgevers na afronding van een opdracht kunnen aangeven hoe goed het werk is uitgevoerd.

www.rizzorizzo.nl - dé marktplaats voor zakelijke dienstverlening