Travel Unie International Nederland N.V.

Costa rica groot succes bij holland international

Rijswijk, 15 oktober 2009 â Het succes is vooral te danken aan de directe vlucht van Jetairfly van Brussel naar Liberia in Costa Rica die voor een zeer scherpe prijs aan wordt geboden én aan de opening van hotel Riu Guanacaste dit najaar. De stoelen die Holland International voor winter 2009/2010 heeft ingekocht op deze vlucht zijn op diverse data al uitverkocht. Daarom zijn er extra stoelen ingekocht.

Riu Guanacaste
Dit splinternieuwe 4,5 sterren hotel is mooi gelegen aan Playa Matapalo in het noordwesten van Costa Rica, op één uur rijden van Liberia. De comfortabele kamers, de verzorgde All Inclusive service en de goede keuken, zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Bovendien is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in de omgeving om kennis te maken met het echt Costa Rica. Er is Nederlandstalige reisleiding aanwezig die graag helpt bij het maken van een persoonlijk excursieprogramma.

Omgeving
Riu Guanacaste ligt in het Noordwesten van Costa Rica. Deze regio bestaat uit een âtropical-dry-forestâ, grote prairieachtige vlaktes, een actieve vulkaan met geisers en pruttelende modderpoelen, oude haciëndaâs en uitgestrekte veeboerderijen. De Arenal vulkaan en het Monteverde Cloudforest, twee van de hoogtepunten van Costa Rica, liggen op ongeveer vijf uur rijden, maar zijn een bezoek meer dan waard en worden ook vanuit Guanacaste aangeboden.

Rondreizen
Voor degene die niets van de prachtige omgeving wil missen heeft Holland International diverse bus- en autorondreizen ontwikkeld die aansluiten op de vlucht vanuit Brussel en die prima te verlengen zijn met een verblijf in bijvoorbeeld Riu Guanacaste.