D66

donderdag 15 oktober 2009

Tweede druk Vertrouw op de Eigen Kracht van Mensen

Het boek 'Vertrouw op de eigen kracht van mensen' van de Permanente Programmacommissie D66 (PPC) wordt wegens groot succes opnieuw gedrukt. In dit boek gaat de PPC op een theoretische ontdekkingsreis langs de grenzen van het vertrouwen op de eigen kracht van mensen, en die van mensen onderling.

'Vertrouw op de eigen kracht van mensen' verscheen in augustus 2009 (oplage 1500 ex.), en werd in ontvangst genomen door Alexander Pechtold (klik hier voor foto's en filmpjes van de boekpresentatie). Het boek is bedoeld voor geïnteresseerde leden en vertegenwoordigers van D66, die dit centrale uitgangspunt van het sociaal-liberalisme handen en voeten moeten geven in de praktijk. De herdruk van het boek betreft opnieuw 1500 exemplaren.

U kunt het boek 'Vertrouw op de eigen kracht van mensen' via dit digitale bestelformulier bestellen (EUR10,00 inclusief administratie- en verzendkosten). Het boek is ook integraal als werkboek te lezen op de website van het Kenniscentrum D66.

Inspiratie opgedaan na het lezen van het boek? Zet uw ideeën op papier en stuur deze voor maandag 2 november op naar het Kenniscentrum D66 in het kader van de essaywedstrijd 'Vertrouw op de eigen kracht van mensen'. Het winnende essay wordt gepubliceerd in De Democraat en de auteur ontvangt een boekenpakket (met boeken van Mill, Popper en Neiman). Klik hier voor meer informatie over de essaywedstrijd.