Hewlett-Packard

2009-10-15

AMSTELVEEN, 15 oktober 2009 - HP lanceert nieuwe dunne en lichte notebook en Mini PC's, waaronder de HP Pavilion dm3 serie en een `special edition' HP Mini PC ontworpen door designer Tord Boontje.

HP gaf eerder dit jaar - met de introductie van de HP Pavilion dv2 - het startschot voor de categorie `dun en licht': volwaardige Notebook PC's met afmetingen en gewicht van een Mini PC. HP breidt nu het aanbod van ultra-mobiele PC-producten uit met nieuwe dunne en lichte notebooks en een HP Mini PC. Al de nieuwe Pavilion modellen zijn uitgerust met het nieuwe Microsoft besturingssysteem, Windows 7.

· HP ProBook 5310m, `s werelds dunste notebook met volledige functionaliteit, voor zakelijke gebruikers

· HP Pavilion dm3, een consumenten notebook PC die prestaties, mobiliteit en een gunstig prijspeil combineert. De dm3 is voorzien van Multi Gesture op het Touchpad. Dit houdt in dat eenvoudige commando's via het TouchPad gegeven kunnen worden. Hiermee is bijvoorbeeld scrollen door webpagina's, bekijken en aanpassen van foto's (zoom, rotate) mogelijk.

· HP Pavilion dm1, de goedkoopste ultra mobiele notebook met een dun en licht design

· HP Mini 110 by Studio Tord Boontje, met een 3D deksel, opgebouwd uit meerdere lagen waardoor het design op de oppervlakte lijkt te drijven

· HP Mini 110, met het nieuwste besturingssysteem, Windows 7 Starter in een design met zwarte draaikolken

· Compaq Mini 311, met het - voor een Mini PC - grootst mogelijke scherm van 11,6 inch in high definition (HD) (2) resolutie

HP's ultra-mobiele portfolio omvat producten met schermgroottes variërend van 10,1 inch tot 15,6 inch. De keuze uit strakke designs en opvallende prints biedt zowel mannen als vrouwen een aantrekkelijk product.

"Binnen HP wordt het product design bepaald door de manier waarop mensen hun computer gebruiken. In plaats van het aanbieden van een beperkte selectie van producten op basis van prijs/prestatie, geven wij onze klanten de kans om hun notebook PC echt aan hun persoonlijke of zakelijke lifestyle aan te passen," aldus Els Ossewaarde, Country Marketing en Category Group Manager, Personal Systems Group, HP Nederland.

De nieuwe HP ProBook 5310m

`s Werelds dunste `full-performance' notebook, ontwikkeld voor mobiele professionals

De nieuwe HP ProBook 5310m is een ultra dun en licht notebook voor mobiele zakelijke gebruikers die niet in willen leveren op prestaties of accuduur. Met een gewicht van slechts 1,7kg en een hoogte van slechts 23mm is het de perfecte PC voor klein zakelijke gebruikers, die mobiliteit, robuustheid en veiligheid combineert. Het HP ProBook 5310m bevat een complete beveiligingsoplossing in de vorm van eenvoudig te gebruiken HP ProtectTools, maar ook een volledig pakket van kantoortoepassingen, uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden zoals mobiel breedband en ondersteuning voor zakelijke besturingssystemen. De standaard lithium-polymeer batterij zorgt voor een accuduur van tot 7 uur(3) terwijl een optionele zes-cels batterij die later dit jaar wordt verwacht de accuduur nog verder zal doen toenemen.

Dankzij zijn stijlvolle design - stevig, zwart, geanodiseerd aluminium met een betrouwbaar magnesium frame dat met `soft-touch' verf is afgewerkt - ziet de HP ProBook 5310m er professioneel uit in iedere vergadering. De krasbestendige afwerking en het tegen vloeistof beschermde toetsenbord geven de notebook PC extra bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf en tonen aan dat HP ProBook 5310m ontworpen is met het oog op een lange levensduur en met een maximale return on investment.

Nieuwe dunne en lichte notebooks voor consumenten

HP's consumer computing portfolio is uitgebreid met twee nieuwe HP Pavilion notebook PC's:

· De HP Pavilion dm3 zorgt voor draagbaar entertainment verpakt in een dunne, lichte aluminium finish met een opvallend design en voor een aantrekkelijke prijs. De PC beschikt over een HD 13,3-inch diagonaal LED scherm voor het bekijken van films in hoge kwaliteit beeld en HP MediaSmart software om eenvoudig foto's en video's te bewerken. Met meer dan 10 uur batterijtijd op basis van een standaard zes-cels batterij en de keuze uit Intel® en AMD processors, kan de dm3 de hele dag up-and-running blijven zonder teruggang van prestaties.(3) Extra features: een optionele NVIDIA of ATI discrete graphics en meerdere mogelijkheden om verbinding met het Internet te maken, zoals WLAN, Bluetooth, en optioneel WWAN.

· De HP Pavilion dm1 is de best betaalbare ultra mobiele notebook met een stijlvol design. Met meer dan 9 uur accutijd^(3), optioneel WWAN, 320GB HDD en een gewicht van minder dan 1,5kg, is dit de perfecte dunne en lichte 11,6-inch notebook voor dagelijks gebruik, op kantoor, thuis of onderweg.

De HP Mini 110 by Studio Tord Boontje

De HP Mini 110 by Studio Tord Boontje is een `must-have' accessoire voor de tech-savvy vrouw die zowel milieu- als modebewust is. De Mini PC is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en de unieke bloemen imprint omgeeft een patroon van bedreigde dieren. De Mini levert ingebouwde tools voor blogging en Twitter en kan in minder dan 5 seconden verbinding met Internet maken.

De HP Mini 110 en de Compaq Mini 311

HP breidt het aanbod van Mini PC's in Nederland verder uit met de HP Mini 110 en de Compaq Mini 311:

· De 10,1-inch HP Mini 110 heeft een toetsenbord dat bijna (92 procent) even groot is als een normaal toetsenbord, waardoor gebruikers eenvoudig per e-mail en instant messaging kunnen communiceren. Meer dan drie uur batterijleven(3), een ingebouwde webcam en WLAN connectiviteit maken onderweg chatten per video eenvoudig. HP Quick Web geeft toegang tot de belangrijkste applicaties, waaronder e-mail zonder de PC op te starten.

· De Compaq Mini 311 is geschikt voor entertainment onderweg. Het 11,6-inch breedbeeldscherm, de NVIDIA Ion grafische kaart, de ingebouwde Altec Lansing speakers en de accutijd van zes uur zorgen ervoor dat gebruikers optimaal van muziek of HD video kunnen genieten.

De HP Mini 110 en Compaq Mini 311 beschikken over HP Syncables software die ervoor zorgt dat bestanden die onderweg zijn gemaakt of aangepast automatisch via een draadloze verbinding worden gesynchroniseerd met de thuiscomputer.

Prijs en beschikbaarheid^(4)

· HP ProBook 5310m - beschikbaar vanaf 1 oktober 2009, adviesprijs EUR599

· HP Pavilion dm3 - beschikbaar vanaf 22 oktober 2009, adviesprijs EUR599 (AMD) en EUR699 (Intel)

· HP Pavilion dm1 - beschikbaar vanaf 22 oktober 2009, adviesprijs EUR499

· HP Mini 110 Studio Tord Boontje - beschikbaar vanaf 22 oktober 2009, adviesprijs EUR399

· HP Mini 110 - beschikbaar vanaf 22 oktober 2009, adviesprijs EUR299

· Compaq Mini 311 - beschikbaar vanaf begin oktober 2009, adviesprijs EUR399

(1) Thinnest standard-voltage notebook when measured at its thickest point

(2) HD content required to view HD images

(3) Battery life will vary depending on the product model, configuration, loaded applications, features and power management settings. The maximum capacity of the battery will decrease with time and usage. Sold separately or as an add-on feature.

(4)Recommended street pricing pending country and product specifications.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.

Insert content
Enable JavaScript om Social Tagging links te zien

Privacyverklaring | Het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden

© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P.