Politie Gelderland-Zuid

Agressie in het verkeer

Tiel, 15-10-2009 o Woensdagmiddag, rond 19.00 uur hielden agenten in een woning in Tiel een 48-jarige man aan op verdenking van het veroorzaken van gevaar en hinder op de openbare weg.

Dienstdoende agenten kregen die middag via de meldkamer het verzoek om naar de A15 te gaan, omdat bij de afslag Tiel een ruzie gaande zou zijn tussen twee personen. Ter plaatse bleek er niemand meer te zijn. De agenten kregen van een collega te horen dat één van de twee betrokkenen zich had gemeld op het bureau om aangifte te doen van vernieling en bedreiging. Deze persoon gaf aan dat de ruzie voortkwam uit onachtzaamheid van zijn kant. Hij had de auto van de andere partij over het hoofd gezien toen hij wilde inhalen. Bij een stoplicht bij afslag Tiel kwam de bijrijder van de betreffende auto verhaal halen bij de automobilist.

Naar aanleiding van het doorgegeven signalement en het kentekennummer, konden de agenten de 48-jarige man aanhouden in zijn woning in Tiel. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

(15)

Laatst gewijzigd 15-10-2009 14:10 | © Regio Gelderland-Zuid |