Het Ondernemershuis Zuid in Rotterdam viert éénjarig bestaan

07/10/2009 12:50

Crealistic

Op vrijdag 16 oktober viert het Ondernemershuis Zuid haar eenjarig bestaan. Ondernemers uit Rotterdam Zuid en persrelaties zijn van harte uitgenodigd om dit samen met de partners van het Ondernemershuis Zuid te vieren.

Vanaf 16.00 uur blikt het Ondernemershuis Zuid met wethouder Werk, Sociale Zaken en Grotestedenbeleid, Dominic Schrijer en alle betrokken partijen terug op één jaar Ondernemershuis Zuid. Met ruim 4000 ondernemerscontacten, 690 nieuwe inschrijvingen in het handelsregister van de kamer van Koophandel, 203 stageplaatsen op Zuid en 600 workshopdeelnemers is het Ondernemershuis Zuid nu al succesvol te noemen. Tijdens het eenjarig bestaan wordt vooruitgeblikt naar 2010 en verder. Het Ondernemershuis Zuid wil ook de ondernemers bereiken die niet zo makkelijk binnenlopen. Daarom is het Ondernemershuis Zuid gestart met de zogenaamde outreachende aanpak. De komende tijd gaan alle partners bedrijven bezoeken, ondernemersbijeenkomsten bijwonen en worden flitsacties georganiseerd waarin een team van specialisten van het Ondernemershuis Zuid persoonlijk kennismaken met ondernemers op hun werkplek en zo hen nog beter van dienst kunnen zijn. Deze middag worden de resultaten bekend gemaakt van de eerste flitsacties eerder die week.

Uiteraard eindigt de middag met een netwerkborrel onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden voor het eenjarig bestaan kan via www.ondernemershuiszuid.nl/verjaardag16oktober/

ACHTERGRONDINFORMATIE:

Het Ondernemershuis Zuid is een samenwerking tussen de gemeente (Pact op Zuid) en 18 partijen om ondernemers te ondersteunen in Rotterdam Zuid. De missie van het Ondernemershuis Zuid kan omschreven worden als: "Het verbeteren en versterken van de economische potentie van het ondernemerschap in de drie deelnemende deelgemeenten van het Pact op Zuid. Hierbij wordt wederkerigheid in de vorm van maatschappelijk betrokkenheid door ondernemers gestimuleerd".





http://www.ondernemershuiszuid.nl/verjaardag16oktober/