Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Kunst & Living in Ahoy 2009
16 t/m 18 oktober
De kunstmanifestatie die niemand wil missen!

Er zijn tegenwoordig nogal wat kunstbeurzen. De een nog belangrijker dan de ander. Maar waar het bij Kunst & Living in Ahoy om draait is dat de kunstenaars zelf in de spotlights staan. Hij/zij heeft tenslotte het kunstwerk gemaakt en kan het verhaal erachter vertellen. Lag voorheen het accent op "de beurs", nu is Kunst & Living in Ahoy 2009 opgeschoven naar een ontmoetingsplatform voor kunstenaars, bedrijfsdirecties en particulieren.

Kunst & Living in Ahoy 2009, een gezellige ambiance Onze genodigde professionele kunstenaars en galleries verstaan het vak om een gemoedelijke omgeving te scheppen waarin u zich als kunstminnende bezoeker op uw gemak voelt en kunt genieten van hoogwaardige kunst. Een bezoek aan Kunst & Living in Ahoy is dé gelegenheid bij uitstek om een mooi kunstwerk aan te schaffen of een werk in opdracht te laten maken voor een alleszins redelijke prijs. De beurs is laagdrempelig en richt zich op een breed publiek.

Ruim 150 deelnemers verkopen hun mooiste werken
Op Kunst & Living in Ahoy Rotterdam tonen ruim 150 kunstenaars en galerieën hedendaagse kunst, met schilderijen, foto's, beelden en sieraden. Juist nu is een investering in kunst een goede uitgave. Vooral omdat men bij gerenommeerde kunstenaars zelf kan kopen heeft u een grote kans dat de waarde van het werk in de loop der tijd flink kan stijgen. Echter kunst kopen is en blijft een aankoop die je niet alleen met het verstand doet maar ook met het hart.

Living als variatie
Een bezoeker die van kunst houdt, heeft ook aandacht voor andere aspecten van het leven binnen de woonomgeving. We hebben daarom Kunst & Living in Ahoy 2009 voor het 2e jaar uitgebreid met een afdeling Living. Hier kunnen bezoekers en natuurlijk ook de deelnemers genieten van de geneugten van het goede leven. Wijnen, spijzen, mooie accessoires horen bij de kunst van het goede leven.

Openingstijden:
Vrijdag 16 oktober -17.00 tot 22.00
Zaterdag 17 oktober -11.00 tot 18.00
Zondag 18 oktober -11.00 tot 18.00

Entree:
*Volwassenen ¤10,-
*65 + pas/CJP/MJK pas ¤ 2,- korting
*Kinderen tot 5 jaar gratis, 5 - 12 jr - ¤ 5,-

Ook kunt u 2 gratis entreekaarten voor Kunst & Living in Ahoy 16 t/m 18 oktober '09 bestellen via admin@koneadvies.nl. Deze kaarten worden u per post toegestuurd.