Itransition Group voor derde opeenvolgende jaar in Software 500 lijst


LELYSTAD, 20091016 -- Itransition Group, een wereldwijde dienstverlener op het gebied van offshore software ontwikkeling, maakte bekend dat ze tijdens de 27e verkiezing van het Software Magazine opgenomen zijn in de Software 500 lijst van de grootste software en service providers ter wereld.

De Software 500 lijst heeft een prestigieuze naam binnen de IT-industrie en is gebaseerd op een jaarlijkse op omzet gebaseerde lijst van de grootste softwarebedrijven en dienstverleners ter wereld, inclusief softwarebedrijven afkomstig uit zowel de particuliere als ook de collectieve sector. Volgens het Software 500 onderzoek in 2009, heeft Itransition haar algemene positie in de ranglijst aanzienlijk verbeterd door op de lijst 69 plaatsen te stijgen. Het bedrijf zag haar omzet in 2008 met 59% stijgen en de totale bedrijfsomzet bedroegen 12,8 miljoen dollar.

"De rangorde op deze merknaamlijst geeft aan hoe stabiel en sterk het bedrijf is", zegt Sergey Gvardeitsev, CEO van de Itransition Group. "Het gaat er Itransition bij de deelname aan deze verkiezing dus niet alleen om, om op een beperkte lijst terecht te komen, maar is het zaak elk jaar hoger te eindigen. Het feit dat we zelfverzekerd op de lijst stijgen, toont aan dat we een gezond en internationaal ondernemingsmodel hebben uitgewerkt, dat voor ons bedrijf en onze klanten goed werkt", voegde Sergey Gvardeitsev er aan toe.

"Ondanks de economische recessie die dit jaar een grote invloed op de wereldwijde software industrie heeft gehad, is Itransition er in geslaagd een betrouwbare en professionele partner voor de outsourcing van softwareontwikkeling te blijven. Daarbij komt nog dat we onze positie op de softwaremarkt hebben kunnen versterken, wat door ons stabiel bedrijfsrendement en onze positie op de Software 500 lijst van 2009 wordt gestaafd", zegt Dmitry Dolgorukov, Itransition's VP van de afdeling Marketing en Sales.

De voortdurende opmars van Itransition op de Software 500 lijst, bevestigt nog eens de werkelijke waarde van haar gezonde bedrijfsmodel en zeer prestatiegericht management. De deskundige ervaring die het bedrijf binnen alle geledingen van het industriële stelsel heeft en het brede spectrum van dienstverleningen zorgt er voor dat Itransition haar verkoopcijfers en omzet voortdurend kan verbeteren.

Over Software 500
De Software 500 is een jaarlijkse op omzet gebaseerde lijst van de grootste softwareleveranciers en dienstverleners gericht op IT-organisaties. De Software 500 Survey omvat een door het Software Magazine uitgebrachte lijst van de omzetdata van de top 500 softwarebedrijven, afkomstig uit zowel de particuliere als ook de collectieve sector. Voor het opstellen van de lijst maakt het tijdschrift gebruik van de volgende inkomstendata: inkomsten uit softwarevergunningen, onderhoud en ondersteuning, R&D, training, softwaregerelateerde dienstverleningen enz. Software Magazine wordt uitgegeven door en is eigendom van King Content Co.

Over Itransition
Itransition (www.itransition.com) is een erkend softwaredienstverleningsbedrijf dat een groot aantal diensten aanbiedt, inclusief strategisch IT advies, softwareontwikkeling en doorlopende applicatieondersteuning. Itransition is gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties (www.itransition.com/services/custom_software_development/ ), inclusief aanpassing, integratie en implementatie van ERP, ECM, CRM-systemen.

Itransition BV
Larserpoortweg 50, 8218NK, Lelystad
Nederland
Telefoon: 31 320 259197