Grote Hifi & Homecinemashow op 17 en 18 oktober in Veldhoven

06/10/2009 10:48

NeveActiviteiten

17 en 18 oktober aanstaande zal de 14e editie van de VAD Show plaatsvinden. Als vanouds in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven, de plek bij uitstek om dit super hifi-evenement te organiseren. Middenin de Brabantse gastvrijheid is het complex groot genoeg om plaats te bieden aan de haast 60 exposanten die geen kans laten liggen om alle bezoekers op de wenken te bedienen waar het gaat om de betere hifi, homecinema en alles wat hiermee te maken heeft.

U heeft ons altijd, blijkens de opkomst in de vorige jaren, in groten getale weten te vinden. Blijkbaar is er altijd iets geweest dat ons allen bindt. Laten wij nu precies weten wat dat is: hifi en homecinema op niveau; gemaakt om bij te ontspannen, van te genieten. Daarom hebben we het over kenners, levensgenieters. Dat is wat ons bindt. In tijden van voorspoed en in tijden van tegenspoed. Dit positieve gevoel is hetgeen de VAD Show wil uitstralen. En op 17 en 18 oktober is dat ook precies wat er gebeurt. De consumentendagen van de VAD Show 2009. Veldhoven is dan de plek om te verpozen, te leren, te genieten, zelfs tot rust te komen. Aan alles is gedacht, even geen zorgen, alleen maar ontspannen.

De VAD Show heeft een uitstekende bezetting. Op onze website, www.vad-show.nl, te zien wie er precies deelnemen en wat er aan noviteiten gepresenteerd zal worden. Op 56 plekken in NH Koningshof vinden activiteiten plaats die nergens anders in Nederland te zien zullen zijn.

Iedereen staat in de startblokken om de hifi- en homecinemashow van het jaar te laten plaatsvinden. Dé plek om de beste hifi en video apparatuur te zien, te horen en te begrijpen. Maar ook de plek om de nieuwste releases op CD, DVD, BluRay en zelfs LP te verkrijgen. De VAD Show staat garant voor een topdag.

Wist u dat u bij ons kans maakt op prachtige prijzen? Wij streven ernaar ieder uur dat de VAD Show voor publiek geopend is een prijs te verloten die u wellicht meteen mee naar huis kunt nemen. De VAD Show, een evenement om niet te missen. U komt toch ook?

De VAD Show 2009 vindt plaats op 17 en 18 oktober aanstaande en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro per persoon per dag. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen, mits begeleid door een volwassene. Kijk voor meer informatie op www.vad-show.nl





http://www.vad-show.nl