RTL Group

Meest spectaculaire dansacts in finale Let's Dance

John Williams (Beyonce), Jody Bernal (Justin Timberlake), Jochem van Gelder (Boney M), Inge de Bruijn (Michael Jackson), Carlos Lens (MC Hammer), het Eigen Huis & Tuin-team (Madonna) en de DJs van Radio 538 (Lady Marmelade) staan aanstaande zaterdag 17 oktober met hun dansact in de live finale van Lets Dance. Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors kruipen voor de opening samen met Marc Forno in de huid van K3. Samen dansen zij op een medley van de nummers Teleromeo en Afrika tot in Amerika en tot slot op het nummer Finger Finger uit het populaire RTL 4-programma De TV Kantine.

John Williams wiens dansact via www.rtl.nl 176.000 keer werd bekeken, hult zich speciaal voor deze avond in het gouden pakje dat Beyonce droeg tijdens haar concert I AmTour. Jody Bernal gaat tijdens zijn act als Justin Timberlake live beatboxen en heeft een acrobatische stunt verwerkt in zijn performance. Jochem van Gelder gaat samen met zijn kinderen het podium op en Inge de Bruijn, die via de halve finale de finale wist te bereiken, brengt een ode aan de King Of Pop door te dansen op zijn nieuwe single This Is It. Carlos Hammer Lens betrekt alle deelnemers in zijn act. Iedereen moet er aan geloven. Its Hammer Time! Lodewijk Hoekstra en Thomas Verhoeff die samen met Quinty Trustfull Vogue van Madonna dansen, gaan uit de kleren en de Radio 538-djs gaan tijdens de finale weer helemaal over de top. En dat allemaal voor het goede doel Kinderen Kankervrij.

Uitzending RTL 4, zaterdag 17 oktober, tussen 20.00 en 21.30 uur.

Website: rtl.nl/letsdance

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, tel. 035 - 6718971, eva.peters@rtl.nl.