Watersportverbond - KNWV

Komend weekend NK Teamzeilen in Râdam

vrijdag 16 oktober 2009

NK Teamzeilen voor de skyline van Rotterdam Aanstaand weekend wordt het officiële Nederlands Kampioenschap Teamzeilen voor Verenigingen verzeild in Rotterdam. Zojuist werd bekend dat de Delta Lloyd V70 aan de kade zal liggen, open voor bezoekers.

Het evenement vindt wederom plaats midden in het spectaculaire Rotterdamse havengebied: de Maashaven. Twintig verenigingsteams met in totaal 200 zeilers zullen uitvechten wie de beste vereniging van 2009 wordt.

World Port Sail
De organisatie is voor het vierde jaar in handen van de Stichting World Port Sail te Rotterdam. Met het clubhuis van de Rotterdam Ocean Wide Yacht Club, een overdekte tribune op het dak van het gebouw met een wijds uitzicht over het gehele wedstrijdveld en de skyline van Rotterdam, aanlegmogelijkheden voor bezoekers en het veelbesproken cruiseschip âRotterdamâ als decor, zijn alle ingrediënten voor een fantastisch evenement aanwezig!

Delta Lloyd v70 - tijdens het Nk Teamzeilen te bezichtigen voor het publiek Laatste nieuws: V70 aan de kade
Zojuist is bekend geworden dat de Delta Lloyd V70 aan de kade in de Maashaven zal liggen en dat deze zondag van 10.00 â 15.00 uur voor het publiek toegankelijk is. Een unieke kans om deze racemachine eens goed te bekijken.