Ingezonden persbericht


16 september 2009

Persbericht

Bekende christelijke sprekers

houden Genezingsweekend

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober houden Wilkin van de Kamp samen met Martin Koornstra en Willem J. Ouweneel een Genezingsweekend op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

In de Bijbel staat dat de Heer Jezus aan zijn discipelen de opdracht gaf: 'Geneest de zieken!' Wilkin, Martin en Willem geloven dat deze opdracht nooit is ingetrokken en dat de dienst van genezing nog steeds een essentiële plaats moet hebben in de kerk van Nederland.

In een achttal samenkomsten waaronder twee genezingsdiensten worden bezoekers onderwezen, toegerust en uitgedaagd om de Heilige Geest in en door hen heen te laten werken - genezend en bevrijdend, liefde en vergeving schenkend. Het is het verlangen van de organisatoren dat het Genezingsweekend is doordrenkt van de liefde en de kracht van God.

Mensen worden van harte uitgenodigd dit Genezingsweekend bij te wonen. De conferentie inclusief koffie, thee en lunch is geheel gratis. Gasten kunnen met christenen uit honderden verschillende kerken genieten van het Bijbels onderwijs en de genezende tegenwoordigheid van de Here God. Muzikale medewerking wordt verleend door de Come Together Band onder leiding van Glenn van der Mull. De algehele leiding van het Genezingsweekend is in handen van Wilkin van de Kamp en het team van 'Geboren om vrij te zijn'.

Voor meer informatie en voor opgave van dit weekend kunnen geïnteresseerden terecht op www.bevrijdingspastoraat.nl of www.betteld.nl. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gevestigd aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht