RTL Group

Exclusief interview prinses Máxima over microkredieten aan startende ondernemers

In het door Annemarie Jorritsma gepresenteerde RTL 7-programma Jorritsma Blikt Vooruit, is zondag 18 oktober een exclusief interview te zien met prinses Máxima. Er wordt met haar gesproken over onder meer het verstrekken van microkredieten aan startende ondernemers in Nederland. Voorheen maakte Máxima zich sterk voor het verstrekken van dergelijke kleine kredieten in het buitenland, nu richt ze zich op het Nederlandse bedrijfsleven.

In dit licht komt de huidige situatie bij de banken, met name die bij de DSB, aan bod en wordt duidelijk dat de banken achterblijven in het verstrekken van krediet aan het bedrijfsleven. Annemarie ontvangt daarnaast topondernemer Marlies Dekkers en Henk Keilman, initiatiefnemer van 'Stop the Crisis', in het programma waarin alles draait om kansen in de ondernemersmarkt. Jorritsma Blikt Vooruit is een magazine dat bol staat van relevante en inspirerende informatie voor het bedrijfsleven. Het bevat bovendien wekelijks een update van het laatste nieuws uit het Haagsche en als side kick schuift deze keer Mariska Hulscher aan.

Uitzending RTL 7: zondag 18 oktober, tussen 10.30 uur en 11.00 uur, en binnen de RTL Z-carrousel van de hierop volgende week.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.