18 okt: Reunieco ncert Eighties Band "Fruitcake" in the Beach Aalsmeer

18/09/2009 08:26

The Beach BV

Gastoptredens van Denise Jannah, Lillian Day Jackon, Mildred Douglas e.v.a.

De funk band Fruitcake had in de jaren tachtig top 10-hits met "My feet won't move" en "I like the way". De band was behalve in Nederland ook razend populair in Japan.

Zanger/gitarist/componist Rob Taekema (Amsterdam) heeft de originele bezetting bij elkaar gekregen en de band zal op zondag 18 oktober in Indoor Sport en Event Center The Beach in Aalsmeer een éénmalig reünieconcert geven. Daarnaast laat Taekema uniek nieuw materiaal horen en zal er met meer dan 25 muzikanten een waar muziekfeest losbarsten. De ondertitel van het concert luidt: Rob Taekema & Friends from the Past, Present and Future.

Diverse gastmuzikanten zullen acte de presence geven, waaronder Lillian Day Jackson (Spargo), Mildred Douglas en Carolien de Windt (Mai Tai), Shirma Rouse, Janice Williams.

Denise Jannah, Humphrey Campbell, Lucetia van der Vloot bevestigen eerdaags hun komst.

Rob Taekema biedt via z'n uitgebreide website (www.taek.nl) aandelen aan om de opname van z'n nieuwe CD "Taek!" te voltooien. Aandeelhouders ontvangen o.a. een percentage van de opbrengsten van de CD-verkoop. Nog niet eerder in Nederland is zo'n project gelanceerd.

https://www.taek.nl