Ingezonden persbericht---- PERSBERICHT -

PATRICK MARTENS GEEFT A.S. ZONDAG STARTSCHOT

1K RUNAWAY AMSTERDAM MARATHON

EN LOOPT DE HALVE MARATHON VAN AMSTERDAM VOOR DREAM4KIDS

Amsterdam, 14 oktober 2009

Patrick Martens heeft het lekker druk komend weekend: niet alleen is hij zaterdagochtend samen met Terence te zien bij SuperNick, zondag geeft hij het startschot voor 1K Runaway, de speciale marathon voor kids. Daarna loopt hij zelf de halve marathon van Amsterdam en hoopt hiermee een mooi bedrag op te halen voor de Stichting Dream4kids.

Stichting Dream4Kids realiseert de dromen van kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar die een aangrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Deze ervaring kan te maken hebben met mishandeling of misbruik, maar ook met het overlijden van een ouder, broertje of zusje. Door tegenover de nare ervaring een mooie, positieve belevenis te plaatsen wil Dream4Kids de negatieve spiraal doorbreken waarin deze kinderen zich vaak bevinden. Patrick Martens is samen met Tanja Jess ambassadeur van Dream4kids.

De 1K Runaway begint om 12.00 uur bij het Olympiaplein, de halve marathon start om 14.00 uur. Dus moedig Patrick aan!

www.nickelodeon.nl / www.dream4kids.nl

-EINDE BERICHT-

Voor vragen en/of beeldmateriaal kun je altijd contact met ons opnemen. Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.Ingezonden persbericht