Ingezonden persbericht


Dit is een origineel persbericht

----------

BN-ers veilen voor Goede Doel

Berghem, De economische crisis treft ook goede doelen. Met name de kleintjes hebben het moeilijk. De projecten die afhankelijk zijn van ondersteuning met materialen en financieel worden vaak hard getroffen. Vandaar dat een groot aantal BN-ers en wereldsterren de helpende hand biedt.

Tot en met eind oktober kan er geboden worden op persoonlijke items van bijvoorbeeld: zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher, zesvoudig wereldkampioen moto GP Valentino Rossi, Kimi Raikonen. Maar ook op persoonlijke eigendommen van Nederlanders als Joke Bruijs, Carlo Boszhard, Irene Moors, Jochem Meijer, Ariane Meijer, Magali Gorré, Geert Jan Jansen, Het Nederlands voetbal elftal en nog veel meer. Al deze spullen zijn beschikbaar gesteld om aandacht te vragen voor het vrijwilligerswerk van de Nederlandse dierenhulp organisatie Dierenhulp Venezuela.

Deze organisatie heeft eigen dierenwelzijn projecten waar met name steriliseren en voorlichting verstrekken de belangrijkste zaken zijn. Men werkt met wereldwijd inmiddels 48 vrijwilligers aan alle projecten. 'De sterilisaties zijn van heel groot belang. Immers door te steriliseren wordt heel veel toekomstig dierenleed voorkomen. En op deze wijze dragen wij bij aan een structurele oplossing van de zwerfdieren populaties. Door te steriliseren geef je mens en dier een betere toekomst.' Aldus een woordvoerder van Dierenhulp Venezuela.

Meebieden op alle kavels kan op de internetsite www.dierenhulp.nl Daar zijn alle geschonken items overzichtelijk te zien en kan de bezoeker een bod plaatsen en wellicht de nieuwe eigenaar worden van een van de unieke items. De volledige opbrengst gaat direct naar de sterilisatie projecten. Er is dus geen strijkstok waaraan gelden blijven hangen.

----------



Ingezonden persbericht