Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 14.00 uur

Utrecht, 18-10-2009

Agressieve horecabezoeker

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag op zondag 18 oktober heeft de politie een man op de Markt aangehouden omdat hij zich agressief gedroeg en geen gehoor gaf aan een bevel.

Omstreeks 02.15 uur werd de politie gewaarschuwd dat de man een horecagelegenheid in wilde waar hij vanwege de sluitingstijd en zijn dronkenschap werd geweigerd. De 21-jarige man uit Veenendaal was het hier niet mee eens en gedroeg zich agressief. Hij werd bevolen van de Markt weg te gaan. Toen hij daar even later toch verscheen, werd hij aangehouden.

Bestuurders onder invloed

DOORN Zaterdagavond 17 oktober is een bestuurder onder invloed aangehouden op de Leersumsestraatweg.

Agenten zagen de man omstreeks 23.00 uur met grote moeite wegrijden bij een horecagelegenheid. Hij werd gecontroleerd en bleek onder invloed van alcohol (825 ug/l). De 44-jarige man uit Buren bleek niet in het bezit van een rijbewijs omdat hij een levenslang rijverbod heeft in verband met rijden onder invloed.

WIJK BIJ DUURSTEDE In de nacht van zaterdag op zondag 18 oktober heeft de politie een automobilist aangehouden op de Dordtse Steen in verband met rijden onder invloed.

De bestuurder viel omstreeks 02.00 uur op door de hoge snelheid waarmee hij reed. Bij de ademanalyse blies hij 655 ug/l waarop zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de 28-jarige man uit Werkhoven wordt proces-verbaal opgemaakt.