Dibevo-Vakbeurs 2009: dit jaar in Gorinchem


Nieuwe kortingsregeling voor bezoekers en meer mogelijkheden voor exposanten

GORINCHEM, 20090428 -- De Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo kondigt de 68ste editie aan van de Dibevo-Vakbeurs. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de gezelschapsdierenbranche vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 oktober 2009 in de Evenementenhal te Gorinchem. Met ingang van vandaag is de inschrijving geopend voor bedrijven die willen exposeren op de beurs. Voor bezoekers is er een belangrijke verandering. Voortaan kan elke bezoeker met korting naar de beurs door zich van tevoren te registreren op www.dibevovakbeurs.nl.

Ondanks de recessie blijven de verwachtingen rondom de 68ste Dibevo-Vakbeurs hooggespannen: uit een peiling onder Dibevo-leden blijkt dat de meeste ondernemers weinig tot geen last hebben van de financiële malaise. Daarom verwacht de organisatie allesbehalve een `dip' in het aantal exposanten en bezoekers.

Kortingsregeling
De Dibevo-Vakbeurs kent dit jaar een ander toegangsbeleid. Met ingang van deze editie kan iédere ondernemer in de gezelschapsdierenbranche met korting naar de beurs door zich vooraf te registreren op de website www.dibevovakbeurs.nl. Bezoekers betalen dan geen ¤ 17,50 maar ¤ 12,50 voor hun toegangsbewijs. Parkeren, toegang tot inloopsessies, en eten en drinken op de cateringpunten is daarbij allemaal inbegrepen.
Deze korting geldt overigens niet voor Dibevo-leden. Zij ontvangen een ledenkaart voor gratis toegang tot de beurs voor twee personen.

Eigen én standaard standbouw
Naast de inmiddels gangbare standaard standbouw, mogen exposanten dit jaar ook eigen standbouw realiseren. Deelnemers hebben nu de keuze: gebruikmaken van het voordelige standaard standbouwpakket of zelf een stand meenemen die geheel naar eigen inzicht kan worden opgezet.
Bedrijven die willen exposeren op de Dibevo-Vakbeurs 2009, kunnen contact opnemen met Martijn Hagenaar van Dibevo, tel. 033 - 455 04 33. Meer informatie is te vinden op de website www.dibevovakbeurs.nl

Over Dibevo
Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdieren-, tuinartikelen- en hengelsportbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl

Ingezonden persbericht