Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 31 maart 2009

50 jaar Nederlandse Popgeschiedenis in nieuwe musical Dromen... zijn bedrog

Hoofdrollen voor Vera Mann, Jelka van Houten, Heddy Lester, Remko Vrijdag en Joël de Tombe

Volgend theaterseizoen komen de producenten van de musicals Turks Fruit en Route 66 met Dromen... zijn bedrog. Een nieuwe Nederlandse musicalkomedie vol hits uit 50 jaar Nederlandse popgeschiedenis geschreven door Dick van den Heuvel en Sjoerd Kuyper. De hoofdrollen worden ingevuld door Vera Mann (oa. Mamma Mia, Cats), Remko Vrijdag (oa. Vliegende Panters), Jelka van Houten (oa. Turks Fruit, Verplichte Figuren ), Heddy Lester (oa. Anatevka) en Joël de Tombe (Idols, HAIR).

Frank Lammers tekent voor de regie. Jan Tekstra neemt de muzikale leiding op zich.

Dromen... zijn bedrog gaat 18 oktober in première in het Oude Luxortheater in Rotterdam en is daarna tot en met april 2010 te zien in de Nederlandse theaters.

www.stichtingbeeldenstorm.nl / www.harrykies.nl

----------

Een musical over een oerechte Nederlandse familie vol krassen, breuken en scheuren, die al jaren op wonderbaarlijke wijze bijeen wordt gehouden. Over wie we roddelen en waar we ons vrolijk over verbazen. Ze maken lawaai en ruzie, er zijn intriges en schandalen. De drie generaties (moeder, zoon, kleinzoon en allerlei aanhang) botsen voortdurend. Maar ze maken ook veel plezier. Ze zingen en maken muziek - Nederlandse popmuziek die van iedereen is....

----------

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht