Ingezonden persbericht


(persbericht)

Aanmelden tot 18 oktober voor corso-fotowedstrijd

Zundert - Foto's insturen voor de corso-fotowedstrijd kan nog tot 18 oktober. In het weekend van 7 en 8 november worden de foto's tentoongesteld en de winnaar bekendgemaakt.

Er zijn weinig gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. Beelden die behalve de kleurenpracht en vormgeving van de wagens vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurten, de beleving van bezoekers en Zundertenaren of verrassende details tonen. Want het onderwerp Corso Zundert is breed. Alle foto's die de kijker op enige wijze een blik voor of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar geven kunnen worden ingediend.

Tot en met 18 oktober kunnen foto's nog worden aangeleverd bij CultuurCentrum Zundert of worden gestuurd naar Stichting bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert. Voor aanvullende informatie kan contact opgenomen worden met Aloys Brosens via tel. 076-5975788 of per mail via fotowedstrijd@bloemencorsozundert.nl.

Op zaterdagavond 7 en zondag 8 november worden de inzendingen geëxposeerd in CultuurCentrum Zundert. Een deskundige jury beoordeelt de foto's en reikt aan de winnaars prijzen uit op 7 november om 20.00 uur.


Deelname staat open voor elke liefhebber die meent dat hij hét plaatje van het voorbije corsoseizoen heeft geschoten en die op basis van het reglement mee wil doen aan deze wedstrijd. Een volledig reglement is te vinden op www.bloemencorsozundert.nl/fotowedstrijd.

De fotowedstrijd biedt twee maanden na het corso een kleurrijke herbeleving van het evenement. Jouw foto's maken die herbeleving nog intenser. Daarmee doe je alle corsoliefhebbers een enorm plezier. Aarzel daarom niet om je foto's in te zenden voor deze expositie.

Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (