Politie Gelderland-Zuid

Extra getuigenoproep in onderzoek mishandelde vrouw

U kunt bijdragen aan het politieonderzoek!

Nijmegen, 18-10-2009 o In verband met nader rechercheonderzoek naar de mishandeling van een 43-jarige vrouw uit Nijmegen vrijdagavond rond 23.50 uur op de Nieuwe Dukenburgseweg, doet de politie hierbij een aanvullende getuigenoproep. In het bijzonder zoekt de politie de man die tussen de vrouw en haar belager is gesprongen en haar mogelijk voor erger behoed heeft.

De vrouw werd op brug mishandeld door een man, een bekende van haar, zoals later onderzoek uitwees. De verdachte had zijn auto op het fietspad neergezet met alarmlichten aan. Vervolgens is hij uitgestapt en heeft de 43-jarige op straat mishandeld. En wel zodanig dat de vrouw zich onder doktersbehandeling heeft moeten laten stellen. De politie heeft nader onderzoek opgestart en wil in het belang van dat onderzoek zoveel mogelijk mensen spreken die iets over de mishandeling kunnen vertellen.

Getuigenoproep
De politie weet dat het voorval de nodige aandacht heeft getrokken. Meerdere auto's die langsreden zijn gestopt, maar agenten hebben niet met iedereen kunnen spreken. Ook andere passanten kan iets bijzonders opgevallen zijn afgelopen vrijdagavond op de Nieuwe Dukenburgseweg. Heeft u iets van de mishandeling gezien of gehoord, maar nog geen contact gehad met politieagenten? Belt u dan naar telefoonnummer 0900-8844 en vraag naar de Stadsrecherche.

In het bijzonder wil de recherche graag in contact komen met de man die tussen de vrouw en haar belager is gekomen, maar vervolgens zelf mishandeld werd. Deze man ging weg toen de politie arriveerde. Weet u wie deze man is, kent of herkent u hem? Meld dit dan aan de politie. Ook de meneer zelf wordt uiteraard bij deze opgeroepen om contact op te nemen. Hij kan voor het politieonderzoek een belangrijke getuige zijn.
(08)

Laatst gewijzigd 18-10-2009 15:29 | © Regio Gelderland-Zuid |